På nya höjder

 
 
 
Äntligen har vi fått upp skrivbordet i lekrummet! Redan när lillebror låg i magen så påminde mamma min om behovet av ett högre bord i lekrummet då lilltjtjen kommer att vilja pyssla utan att lillebror drar ned saker. Detta var något jag inte tänkt på utan hade tänkt att hon skulle pyssla vid barnbordet.. Vilken tur att vi tänkte om! Och här kommer resultatet!
 
Vi valde att använda ett hyllplan med 40cm djup som skrivbord för att hålla så mycket golvyta fri som möjligt. Ovanför hänger en skena med förvaring av alla olika sorters pennor, kritor, saxar m.m. Självklart gjorde vi skrivbordet så brett som möjligt så vi kan pyssla med henne och i framtiden har barnen varsin plats.
 
lampa - leksaksförvaring - pyssel - skrivbord

Groventréns vara

 
För ett tag sen velade vi fram och tillbaka angående groventréns vara eller icke vara och kom fram till beslutet att tvättstugan var för liten för en full groventré, därför satt vi igång bygget med förvaring under trappen i hallen.
 
Men nu under leriga tider så inser jag hur bra det skulle vara med en extra ingång för leriga små fötter istället för att dra in allt i hallen. Därför omorganiserade vi lite i tvättstugan och ställde torktumlaren ovanpå tvättmaskinen. På detta sätt fick vi in torkstället brevid och skapade fri passage vid balkongdörren var jag hängde små krokar för leriga kläder och skor.
 
Nu känner vi efter på detta innan vi ska ta fasta beslut när tvättstugan ska totalrenoveras i framtiden.
 
Tvättstuga - groventré - pågående projekt