Ett år senare - Klädkammare

 
 
 
 
När vi köpte huset fanns det två små skrubbar till klädkammare, men vi gjorde om planlösningen lite så nu har jag och älsklingen en stor walk in closet med varsin sida och barnens kläder har flyttat in i den lilla som blev kvar. Vi har lite listarbete och belysning kvar i den stora och den lilla ska än totalrenoveras med platsbyggd förvaring för att optimera utrymmet.
Barnkläder - Snetak - före och efter - planlösning

Ett år senare - Badrummen

 
 
I badrummen har det inte hänt något detta första år förutom att vi lyft in våra saker. Faktiskt så blev det lilla badrummet iordningställt för någon dag sedan. Tidigare har det nästan stått tomt och använts som extrabadrum vid behov, men nu så är det mitt alldeles egna badrum :) Mer bilder på det kommer en annan gång. Stora badrummet på nedre plan delas nu av barnen och älsklingen (samt gäster).
beige - brun - guld - svart klinkers - toalett - turkos

Ett år senare - Hallen

 
 
Näst på tur i dessa "före" och "Efter ett år" är hallen. Här rev vi ut väggen som fanns bakom den förra ägarens hallförvaring (mot trappen) och byggde in garderober. Än ska detta målas vitt och dörrar ska fixas, men redan nu är jag så nöjd med förbättringen av förvaringen.
 
Den långa korridoren har vi inte gjort något alls än, planen är nog ett tavelcollage jag tänkt ta tag i en tid nu men annat kommer före hela tiden.
 
före och efter - garderober - inbyggda - klädförvaring
3