Ny garageport

 
Jag hittade dessa bilder på mobilen och insåg att jag glömt att visa dessa. Inte så stor estetisk skillnad i och för sig, men det var ändå viktigt att prioritera detta arbete.
 
I november här så tog vi bort den gamla dödsfällan till garageport och ersatte den med en ny. Den gamla var från 70-talet och hade en livsfarlig fjäder som i sig har orsakat dödsolyckor har jag läst, men den vi hade var dessutom lagad av förra ägaren med ståltråd(!). Nu är det säkert att vistas kring den och dessutom så är den energisparande då den gamla släppte ut en hel del värme från garaget.
 
Till våren har vi tänkt ta tag i att måla garaget, jag kan inte förstå hur gamla ägaren målat huset i vitt/grått men lämnat garaget falurött. Planen är vit eller grå stående panel och svart liggande panel vid taket. Och så måste vi byta ut belysningen på utsidan till något modernare.. Detsamma gäller belysningen på husets fasad.
 
 
Belysning - Garage - fasad - garageport

Hemtrevligare kök

 
Jag måste erkänna att jag känner mig lite stolt varje gång jag lyckats med mina elektronikarbeten. Denna gång har jag kopplat om till en längre sladd till vår gamla kökslampa så vi äntligen kunde hänga upp den i vårt kök här i huset. Och vilken skillnad det blev! Köket blev genast mycket mer hemtrevligare med bordsbelysning istället för endast spottarna i taket.
 
 
Elektronik - Jagkansjälv - Taklampa

900 färger

 
Vi tänkte att en färgkarta skulle hjälpa oss i valet av färg till vardagsrummet och matsalen, men det blev ju bara svårare med 900 färgval! Se bilder här nedan och hjälp oss gärna i vårt val.
 
Så här ser vardagsrummet i dagsläget:
 
 
Så dessa är alltså grundfärgerna:
 
I dagsläget finns denna beiga färg på väggarena, vilken vi tycker är för gul:
 
Och det är ungefär dessa färger vi tänker oss, en greige färg...Men att hitta rätt nyans är svårt!
 
 
 
 
 
 
 
 
färgval - pågående projekt - väggfärg