En ny start leder till ett annat slut

 
Jag känner igen känslan från 2,5år sedan när jag då skulle återvända till jobbet efter en ledighet; Hur ska jag hinna med bloggen? Den känslan har väckt tankar som; Varför och för vem bloggar jag egentligen? Jag har nyss påbörjat att försöka sprida bloggen till fler kanaler och på så sätt nå fler människor, men varför och har jag tiden? Frågorna kvarstår än.
 
Jag startade denna blogg som en liten inredningsdagbok för mig själv om hur förändringen i huset sker successivt till vår stil. Detta i kombination med att jag älskar att fota snygga inredningsfoton, som resultat för mig själv efter ett väl utfört städarbete eller omorganisation, är nog vad som drivit bloggen. Men jag har aldrig haft något "högre" syfte med bloggen.
 
Till slut kom jag fram till slutsatsen; Jag lägger ner denna blogg. Jag känner inte att jag har den tiden och vill fokusera på min familj på min fritid (och alla mina andra små projekt jag har pågående). Jag kommer att fortsätta fota vårt hus och dess detaljer på Instagram och Pinterest, vilka tillgodoser mitt syfte men mycket snabbare och smidigare än ett blogginlägg.
 
Ha det bra där ute! Nu ska jag gå och njuta av dessa sista lediga dagar på min föräldraledighet tillsammans med min familj, på tisdag börjar jobbet igen.