En ny start leder till ett annat slut

 
Jag känner igen känslan från 2,5år sedan när jag då skulle återvända till jobbet efter en ledighet; Hur ska jag hinna med bloggen? Den känslan har väckt tankar som; Varför och för vem bloggar jag egentligen? Jag har nyss påbörjat att försöka sprida bloggen till fler kanaler och på så sätt nå fler människor, men varför och har jag tiden? Frågorna kvarstår än.
 
Jag startade denna blogg som en liten inredningsdagbok för mig själv om hur förändringen i huset sker successivt till vår stil. Detta i kombination med att jag älskar att fota snygga inredningsfoton, som resultat för mig själv efter ett väl utfört städarbete eller omorganisation, är nog vad som drivit bloggen. Men jag har aldrig haft något "högre" syfte med bloggen.
 
Till slut kom jag fram till slutsatsen; Jag lägger ner denna blogg. Jag känner inte att jag har den tiden och vill fokusera på min familj på min fritid (och alla mina andra små projekt jag har pågående). Jag kommer att fortsätta fota vårt hus och dess detaljer på Instagram och Pinterest, vilka tillgodoser mitt syfte men mycket snabbare och smidigare än ett blogginlägg.
 
Ha det bra där ute! Nu ska jag gå och njuta av dessa sista lediga dagar på min föräldraledighet tillsammans med min familj, på tisdag börjar jobbet igen.

Köksträdgården växer

 
Jag har inte hunnit visa er framstegen i vår köksträdgård efter att jag byggde stenmuren vid valborg. Dessa bilder är tagna i mitten på juli när jag och barnen rensade lite ogräs och i slutet på juli när jag fixade en kantsten.
 
I år har vi småstartat odlingarna med rabarber, en kurdisk krydda, gräslök, kurdisk krasse, ärtor, gurka, smultron, rädisor och morot. Efter lärdom från i år så kommer vi nästa år att minska mängden kryddor, gräslök, krasse och rädisor då de inte går åt i så stora mängder och hellre satsa på flera små kryddodlingar och lägga till bl.a. jordgubbar och potatis.
 
bär - grönsaker - kantsten - kryddor - köksträdgård - odling - pallkragar

6-pack duschartiklar

 
I och med att jag har mitt egna badrum på övervåningen och ibland känner för en bastu i familjebadrummet på nedervåningen så har jag varit på jakt efter något praktiskt att frakta mina hygienprodukter i. När jag sedan fick syn på denna flask-korg från Lagerhaus så var det ju givet att det var en sådan jag skulle ha!
 
 
förvaring