Höstens ljuspunkter

 
En av fördelarna med hösten måste ju vara alla mysiga kvällar när ljusen tänds. Nu har vi även invigt denna fina ljuslykta vi fick i inflyttningspresent av vänner. Den passade perfekt in på skåpet i matsalen! Jag tror dock jag kommer att inhandla nytt ljus eller stenar i en färg istället för vitt... men detta duger tillsvidare av det vi hade hemma.
 
 
bricka - klocka - ljus - ljuslykta - skåp

Förbereder för våren

 
 
Idag öser regnet ned (vilket det gjorde i går också), nu har verkligen hösten kommit. Vi blickar dock redan framåt i vår trädgård och färdigställde våra pallkragar tidigare i veckan till vår köksträdgård. Vi tänkte att det kan vara skönt att ha det gjort så det bara är att börja odla när våren anländer.
Vi ska även anlägga en kant sunt trädgården och fylla gångarna med grus, men det har vi inte bestämt än om vi tar nu till hösten eller sen till våren.
köksträdgård - odla - pallkragar - planering - trädgård

Lugn och ro i badrummet

 
 
När jag var höggravid så insåg jag behovet av en sittyta i badrummet när jag hjälpte flickan med bestyren där inne, så vi åkte iväg till IKEA och kom hem med denna bänk. Nu är inte sittbehovet lika stort men bänken passar in perfekt i alla fall som förvaring och även till lite stilleben i form av doftljus och prydnader. Som alla småbarnsföräldrar vet så är den stund man får för sig själv inne i badrummet guld värt så då kan det vara mysigt med lite fina saker även där inne.
 
bänk - doftljus - förvaring - stilleben
1