Nya traditioner

 
 
 
Vi skapar nya traditioner här i nya huset. I år pyntar vi med glada pumpor utanför vår dörr. Och igår unnade jag oss en fin dörrkrans i gran som jag pyntade med lite oranga detaljer nu under hösten. Ingången blev genast så mycket mysigare!
Nu får vi se om vi lockar några utklädda små barn, vi har då köpt godis så vi har för säkerhetsskull ;) Lilltjejen får fira inomhus i år så känner vi av traditionerna i trakterna om barnen brukar gå rundor för "bus eller godis". I lägenhetsområdet vi bodde förut fanns inte dessa traditioner.
 
Hur är traditionerna runt Halloween hos er?
Dekoration - Dörr - Dörrkrans - Entré - Halloween - Lykta - Pumpa

Olika nyanser av brunt

 
 
Vardagsrummet börjar ta form och det är dags att välja färg på väggar och en matta, men vi har problem med färgvalet.
Problemet med att vi valt att gå i naturfärger är att allt blir så "beiget", rummet behöver lite färg. Lister och tak ska målas vita så vi får en känsla av vad väggarna ska ha för färg, men just nu tänker jag vitt.. kanske fondväggar till kortsidorna.
Om mattor inte hade varit så jäkla dyrt (vi behöver en ca 3x4m) så hade jag satsat på en i grön nyans plockat från ränderna på kudden. Men som sagt, mattor kostar ju multum och jag känner mig själv att jag kommer bli less på grönt så vi kommer köra på en nyans av brunt även där. Mörkare än sofforna, men ljusare än bordet.
 
Eller vad tycker ni?
 
Vägg - beige - brunt - grön - prydnadskuddar - soffa - soffbord
2

Bästa Blocket fyndet hittills!

 
 
Jag och älsklingen köper mycket på Blocket då vi tycker det är mer prisvärt och folk konsumerar så mycket och ofta här i Stockholm så sakerna är i så gott som nytt skick. Vårt senaste fynd måste vara vårt bästa, hittills i alla fall. Detta snygga soffbord från Englesson flyttade in till oss för någon vecka sedan och vi är så nöjda!
 
englesson - soffbord
1