Trädgårdens alla hörn

 
 
 
Det största arbetet "vi" (jag satt mest i en solstol i skuggan, höggravid som man är) gjorde när mamma och pappa var här var i trädgården. Nästan 30 säckar och några släplass med sly, gammal kompost och trimmad häck fraktades bort från gården, där ibland även en vinbärsbuske och ett träd som togs bort.
 
På första bilden ser ni trädgårdshörnet på framsidan som vi planerar att anlägga en köksträdgård någon gång i framtiden. Det vi gjort hittills är att avgränsa luckan ut mot garan med kompostnät så inte lilltjejen springer ut den vägen innan vi hinner bygga ett plank mot grannens vildvuxna tomt. En liten bit på vägen har vi dock kommit och planterat en rabarberplanta som mamma tog med från norr.
 
Andra bilden har vi den blivande lekhörnan på baksidan. En gunga har kommit upp (men behöver längre snören) men i framtiden tänker vi oss även en lekstuga och sandlåda.
 
Sista bilden ha vi andra hörnet på baksidan som vi inte riktigt har några planer för än. Här hängde grannens häck över 1,5m på vår tomt och hela hörnet användes som en kompost av sly som då myror skapat en myrstack av. Så skönt att bli av med allt!
 
Många planer på gång, men inget som är akut. Det var dock otroligt skönt att få det rensat på gården på en gång, annars hade nog risken varit att det blivit liggande och man blivit hemmablind till slut.
 
 
köksträdgård - lekplats - plank - slyröjning - trädgård