Love Alvine

 
 
För någon vecka sedan så gjorde jag en beställning från Ellos av dessa två söta örngott till mig och älsklingen med texten Love på. Det sporrade oss att ta tag i resten av sängkläderna så när vi var på IKEA senast så inhandlade vi bäddsetet Alvine Strå i brun. Helt underbara sängkläder i ren bomull!
 
Som ni ser så återgick vi till möbleringen med sängen under det sluttande taket och nyss så såg jag på vårt kontoutdrag att älsklingen inhandlat en ny säng till oss som överraskning ;)
 
 
IKEA - ellos - sängkläder

Barnkammaren fylls på

 
 
 
Jag gillar symmetri. Så eftersom lillebrors rum är en spegelvänd variant av lilltjejens rum så har planen alltid varit att skapa ett liknande rum till honom men i andra färger. Tror ni inte jag blev glad då jag hittade denna fåtölj som utgått från IKEAs sortiment på blocket i just rätt färg. Och dessutom bara några kvarter bort och för en hundring ;)
 
 
Pojkrum - fåtölj - sagofåtölj
1

Fint på utsidan

 
 
Nu när julen nalkas så är det klart att det pyntas lite på utsidan också nu när vi har hus. Halloweenkransen på dörren har julpiffats och pumporna har bytts ut till lyktor. Även fåglarna har fått lite julgodis i trädet.
 
Dörr - Dörrkrans - Lykta - trädgård