Det svåra valet...

(Bild: Furniturebox.se)
 
(Bild: Ikea.se)
 

Idag springer vi runt på IKEA och provsitter soffor och kollar in tygval. Jag trodde aldrig det skulle vara så svårt att bestämma sig över något så enkelt som en soffa.
Vi har varit inställd på en Howardsoffa (översta bilden) men tanken gnagde mig om det var ett så bra val med småbarn i familjen.. Sen hittade jag Kivik soffan från Ikea (andra bilden) och till en början tilltalade det billigare priset och den avtagbara/tvättbara klädseln mig, men nu börjar jag även gilla det mer moderna snittet och raka linjerna i den istället för Howard... Tänk, tänk, tänk, vilken vill jag ha? Vad tycker ni?
 
 
 
 
 
Howard - IKEA - Kivik - beige - soffa
2
Niles

Älskar howardsoffan, dock kanske priset är lite högre än på IKEA? Annars är jag helt såld på IKEA Stockholm och sofforna ur den kollektionen... Plus en trevlig fåtölj...

Svar: Visst är Howardsoffan snygg och tidlös!? Jag tror faktiskt vi spanade lite på Stockholmssoffan när vi var på IKEA men tyckte priset kändes lite saftigt för att vara dem.. Men snygg var den!
lindasfagravarld.blogg.se

Mia

Jag tycker att du köper en soffa med avtagbart tyg nu när du har små barn. Enkelt att bara ta av och slänga i maskinen. När den soffan gjort sitt har barnen vuxit och då kan du gå på en dyrare soffa. Ett tips från en fd småbarnsförälder ;)

Svar: Jo, det var ju så jag tänkte Mia, men efter vårt besök på IKEA så fastnade vi inte för ngt. De vi kollat ut hade inte rätt klädsel (den beiga skiftade över till grönt..)
lindasfagravarld.blogg.se