Det svåra valet...

(Bild: Furniturebox.se)
 
(Bild: Ikea.se)
 

Idag springer vi runt på IKEA och provsitter soffor och kollar in tygval. Jag trodde aldrig det skulle vara så svårt att bestämma sig över något så enkelt som en soffa.
Vi har varit inställd på en Howardsoffa (översta bilden) men tanken gnagde mig om det var ett så bra val med småbarn i familjen.. Sen hittade jag Kivik soffan från Ikea (andra bilden) och till en början tilltalade det billigare priset och den avtagbara/tvättbara klädseln mig, men nu börjar jag även gilla det mer moderna snittet och raka linjerna i den istället för Howard... Tänk, tänk, tänk, vilken vill jag ha? Vad tycker ni?
 
 
 
 
 
Howard - IKEA - Kivik - beige - soffa
2

Tänt var det här!

 
 
Trädgården har fått tillökning av älsklingens nya leksak, en sak som stått på hans önskelista så fort vi skaffat hus, en gigantisk grill! Nu hoppas vi på många fina höstkvällar så vi kan använda denna. Dock så behöver skaffa oss ett ordentligt utomhusmatbord med sittplatser för ca 10pers... Köpa? Bygga? Vi får se...
 
Gasolgrill - Grill

Ett rum för lek

 
 
 
 
Den senaste veckan har jag mest vilat inför förlossningen, men när jag fått lite extra energi över och inte haft lusten att måla ytterligare lister i huset så har jag och lilltjejen lekt i hennes lekrum. Mitt i leken har vi även försökt få lite ordning i rummet och planerat hur vi ska ha det i framtiden.
Efter att alla leksaker sorterats in i de befintliga garderoberna så kändes övriga hyllor överflödiga, så vi plockade ut den och lät rummet vara så öppet som möjligt (mer utrymme för lek). Nu testar vi denna planlösning ett tag och känner efter innan det är dags att ge sig på färgsättningen och detaljerna.
 
 
barnkök - bäddsoffa - garderober - lekrum - leksaksförvaring